Vacature Hulpmonteur Beveiliging

Wat ga je doen
Zoek je een baan in de buitendienst en heb je technische affiniteit? Ga aan de slag als hulpmonteur.
Je hoeft nog geen ervaring te hebben maar wel beschik je over de spreekwoordelijke 2 rechterhanden. Het vak wordt je door je ervaren collega monteurs geleerd. Je motivatie is dan ook het belangrijkste.
Je gaat je bezig houden met het plaatsen van inbraak-, toegangscontrole-, brand- en camerasystemen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Je werktijden zijn van 08:00-17:00 uur.
Jij bent leergierig en niet te beroerd om over te werken als dat nodig is.


Denk jij dat je geschikt bent voor deze mooie baan? Reageer dan meteen!

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar henk@cctvbenelux.com


Monteur Beveiliging

Wat ga je doen

In deze functie installeer je vaak zelfstandig beveiligingssystemen die je daarna ook in bedrijf stelt. De installaties waar je aan werkt variëren van inbraakbeveiliging, camerasystemen, brandmeldinstallaties tot toegangscontrole. Dankzij jouw werkzaamheden zorg je voor een veilige situatie bij de klant. Met jouw goede (technische) advies geef je de klant bovendien vertrouwen in de door jou aangebrachte oplossing. Je werkt op de locatie bij de klant, met name binnen. Soms ga je op één dag naar meerdere klussen, andere dagen ben je langduriger op een groter project werkzaam. Om ervoor te zorgen dat je gemakkelijk bij de klanten langs kan staat er een bedrijfsauto voor je klaar. Deze moderne bedrijfsauto is voorzien van alle benodigde gereedschappen en materialen. Mocht er iets ontbreken dan je dit doorgeven en wordt dat besteld.

Naast het installeren van bovengenoemde beveiligingssystemen, wordt er ook een beroep op je gedaan om systemen te onderhouden en storingen te verhelpen. Na je proefperiode wordt je ook ingedeeld in de storingsdienst.

Functie-eisen


Denk jij dat je geschikt bent voor deze mooie baan? Reageer dan meteen!

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar henk@cctvbenelux.com