Met ons hele team staan we graag voor u klaar voor al uw vragen over camera’s, video-observatie oplossingen.

 

Vanuit ons magazijn in Dordrecht versturen wij de bestelde goederen binnen de afgesproken termijn naar de gehele Benelux. De meeste producten zoals lenzen, kabels, harde schijven, DVR recorders, camera’s en software hebben wij op voorraad.

 

In eigen huis configureren wij de cctv-systemen naar de wensen van de klant. Uiteraard wordt de gemodificeerde apparatuur uitgebreid getest voordat deze geleverd wordt aan onze opdrachtgevers.

 

Met opdrachtgevers, installateurs, en hun medewerkers zitten wij geregeld om de grote tafel in onze showroom. Deze wordt ook gebruikt als instructieruimte en trainingsruimte. Vanzelfsprekend kunt u hier onze producten werkend zien.

 

Er is een camerasysteem voor elke toepassing. Als u vragen heeft, zetten wij samen met u de eisen, wensen en mogelijkheden op een rijtje. Dit adviesgesprek kan plaatsvinden bij CCTV Benelux op kantoor of bij u op locatie.

 

Regelmatig zult u CCTV Benelux ook tegenkomen op beurzen voor installatietechniek en beveiliging. Natuurlijk bent u daar welkom voor een kennismaking met ons assortiment cctv-producten zoals camera’s, DVR”s behuizingen, etc.

 

Op kantoor bij CCTV Benelux zijn uw vragen en opdrachten in goede handen. Wij streven vanzelfsprekend steeds stipte leveringen na. Als u meer wilt weten over onze producten of als u een specifieke oplossing zoekt, helpen de medewerkers van CCTV Benelux u graag verder.